background

Thursday, April 16, 2009

Nytt rekord!

Viggo "sov" i tio timmar utan att äta natten som var! Tänk om bara jag skulle kunna slappna av lite och sova med, det vore verkligen toppen!
Glömde att skriva igår att vi var på 4 månaders check up igår och fick fyra sprutor. Viggo var lika bra denna gång och grät inte nåt nästan! Han väger nu 7.8 kg och är 69 cm lång! Sköterskan trodde vi var inne för 6 månaders check up:-)

Wednesday, April 15, 2009

Första skrov målet!

Idag fick Viggo sitt första mål mat. Det var rice cereal som stod på menyn och visst tyckte Viggo om det! Väldigt nyfiken om vad som var på väg att hända!
Kommer nog bli lika glad i maten som övriga familjen

Attackerar skeden


Något fokuserad kanske??







Monday, April 13, 2009

Nu kan Viggo sitta...typ

Idag fick Viggo testa att sitta själv. Han satt som en säck potatis, men annars gick det bra i nån minut. Vi får träna mer helt enkelt.

Viggos vän nallen..

Jag har varit så dålig att ta med mig kameran på sistonde, men jag tog lite kort i helgen när Viggo myste med sin Nalle.
Annars så ligger mest Viggo på rygg och håller i sina fötter eller så äter han på sina händer. I söndags så var vi på påsk middag hos Dustins chef och det var så mycket folk där men Viggo bara vandrade från famn till famn utan att klaga.









Nu är dagarna räknade...

Nu är det tyvärr så att Emma och Millas tid i Chicago börjar dra sig mot sitt slut! Både Viggo och Therese är så ledsna så!!
Vem skall vi leka med varje dag?? Förhoppningsvis så kommer Lill Zabst snart till världen!
Mys i sängen!