background

Wednesday, January 11, 2012

Sommar

Nu kan man tro att det är sommar igen. Vi köpte ett litet picknick bord på Ikea så vi kan fika ute. Hoppas värmen håller sig tills mamma, pappa och Sam kommer på lördag!

Ikea

Kände att jag hade noll tålamod så vi åkte till Ikea där barnen kan röja hur som helst! Nu är vi trötta!

Tuesday, January 10, 2012

Maine













Vi har varit och firat jul i Maine och det var super härligt med lite kyla och snö. Tyvärr var vi sjuka i omgångar och vi var tom på akuten på barnsjukhuset i Boston en sväng men what's new när det kommer till Familjen Marchant?
Vi var även och hälsade på Familjen Rec i deras nya hem och det var så roligt att träffa Juliette och pojkarna. Saknar dom som bara den och önskar att vi bor närmare varandra. Annars så har vi ätit gott, shoppat och gått på bio den tid vi inte var sjuka så man kan nog säga att resan var lyckat.
Vi kom hem i Fredags och då tog vi Viggo direkt till sjukhuset för att göra en ct scan som våran nya ENT doktor ville att vi skulle göra så nu hoppas vi på lite resultat så lillen kan sluta med alla läbbiga mediciner och snart kan bli bra igen!









Goingar är dom ibland, men just nu är det en period som jag är trött tröttare tröttast. Man hade ju verkligen ingen aning om vad man gav sig in på när man skaffa knodds. Viggo har ju alltid varit våran lugna snälla kille som varit ganska lätthanterlig men sen kom vi närmare 3 år och OMG vad hände? Nu vet jag vad trotsåldern är och även om han fortfarande är snäll på sitt sätt så får vi alla smaka på hans trots. Lyssna vad är det? Säger jag en sak så gör Viggo tvärtom. Kajsa stackarn får vara testkanin för allt och nu har hon börjar säga ifrån genom att klubba till honom i huvudet (go Kajsa). Han har så mycket energi så jag bli helt matt. Sen det här med att börja grina och gnälla för det ena en det andra är ju oxå ganska tröttsamt. Igår glömde Viggo sin bil hemma när vi skulle åka till affären och han grinade och grinade och grinade och skrek ¨go back mommy ¨. Pwe jag är faktiskt lite avis på folket som får gå till jobbet! Sen har vi iof stunder då dom är så himla fina så jag bara dör. Han har verkligen ett hjärta av guld men ack vad han testar just nu! Annars så har Viggo börjar prata mer även om det nog bara är jag som förstår vad han säger men det är väl så med två språkiga barn har jag märkt. Viggo har börjat gå själv på gymnastik och det är hur kul som helst att smygkika även om Viggo är den som inte sitter still och bråkar mest så är han väldigt rolig på den där gympan. Annat som är roligt just nu är dinosaurier och monster. Det skall lekas monster jakt mest hela tiden. Ja just det, jag har en hälsning till Alex mamma, om det nu är så att Alex har följt Viggo i utvecklingen så är jag väldigt glad för att du har en dagis plats när nr 2 kommer i Maj för OMG vad jag inte skulle vilja ha en bebis just nu ;-). Kajsa skruttan är världens roligaste och har faktiskt riktigt bra humor. Hon har börjat prata på ganska bra och häromdagen sa hon pappa urped vilken ni nog fattar vad det är :-D. Annars så säger hon dom vanliga orden shoes, titta, vovve ja ni förstår vad jag menar. Hon har nu 8 tänder. Kajsa har ju varit lite av den mer seriösa typen (läs ganska surig) dom första 12 månaderna men det har verkligen släppt nu och nu är det mest skratt och skoj från henne så det känns väldigt roligt. Jaja detta är mer för mig att läsa i framtiden då jag verkligen har varit dålig på att skriva i deras böcker så det kanske inte var så himla kul att läsa.