background

Wednesday, August 24, 2011

Beer diet!

Kajsa has been sick since we came home and refuses to eat, but beer seem to work :-)

Monday, August 22, 2011

Sommaren

Vilken sommar vi har haft!! Ledsen att bloggen har varit nere! Sverige var helt suveränt och vi har haft det hur bra som helst hos mamsen och papsen.
Viggo har fått så mycket nya vänner och han pratar konstant om Edvin, sam, Laura, mika osv osv. Jag lovar att lägga upp bilder snart.
Det enda jobbiga i sommar har varit att dom båda har varit non-stop sjuka och just nu är Kajsa dålig med väldigt hög feber och öroninflammation. Eftersom hon nu har minst haft 5 öroninflammationer sen i jan så kommer dom sätta in rör på henne. Vi skall dit om nån vecka eller så. Kajsa kan gå nu och dom första riktiga fina långa kliv gjorde hon den 22 juli. Hon är fortfarande lite nervös med att gå men det artar sig. Hon är en riktig baddare på att snacka och säger ord som mamma, pappa, kacka (kajsa), iggo (viggo), titta, vovve. Hon härmar typ allt vi gör!
Viggo pratar just nu nästan enbart svenska och från att varit ett ganska tyst barn så babblar han nu som ingen annan! Det är så kul nu när man kan ha konversationer med honom. Ett ord som han inte riktigt kan säga är fruit squeeze istället säger han whisky (stavas?) vilket är lite pinsamt när vi är i allmänheten och han ropar efter whisky:-)
Jaha detta vart ett långt inlägg och kanske inte så kul för er utan mest att jag vill skriva ner lite om dem så jag inte glömmer:-)

Skickat från min iPhone