background

Wednesday, August 11, 2010

Nu skriver igen..andra gången på en vecka!!

Viggo älskar mina skor! Han kan gå runt i mina skor hela dagarna!



Viggos första dagis dag!! Han var så stolt med ryggsäcken och han gav snällt upp nappen när vi kom dit!
Tre nappar i handen och en i munnen..kommer vi någonsin bli av med hans nappar :-)
Viggo vill pröva alla sina gamla grejor nu när vi tar upp saker till lillasyster. Leo kom över för att låna jumperoon och då ville såklart Viggo vara i den, gick sådär kan jag ju säga.
När vi satte ihop barnvagnen så skulle han prompt in i liggdelen. Har märkt att detta är ett vanligt fenomen när man väntar syskon!

Monday, August 9, 2010

Jag har varit så himla dålig!! Nu måste det bli ändring!!

Det var så väldigt längesedan vi gjorde något med denna blogg så jag tänkte att det var på tiden nu. I sommar har alltid bara varit en väldig väntan på lillasyster och värme...väldigt mycket värme!
Vi har mest hållit oss i AC klimat så mycket playdates och utflykter till ställen med AC. Viggo har blivit så himla stor och det är helt galet hur fort tiden går. Han har börjat hos dagmamma 10 timmar i veckan och han älskar det!!
Det är en dagmamma (Janet) och hennes två assistenter som jobbar där och dom har 10 barn varav 9 är pojkar så Viggo har blivit värsta killen sen han började där.
Nu leker han mest med tåg, bilar och lego!
Vi väntar på lillasyster som skall förväntas komma i nästa vecka så jag lovar att jag kommer uppdatera här hur allt har gått. Vet att det är flera av er som undrar hur det går för henne och det gör vi med men vi kommer inte veta något innan hon är här så jag tänkte att jag uppdaterar hennes läge här på bloggen när det är dax (Vi vill inte dela med facebook som ni förstår). Vi hoppas såklart att vi kommer få med henne hem och vänta på operation i några månader, håll era tummar!!
Han har fortfarande inget namn så ni får gärna komma med förslag! Håll tillgodo med lite bilder från Dustins nya Iphone från våran sommar!
Visst är dom så fina när dom sover :-)
Det var nästan helt omöjligt att få till ett kort på dessa tre busfrön! Emma, Noelle och Viggo. Emma fick lite konkurens nu när Noelle var här. Dom är verkligen så fina tjejer båda två!

Bada är skoj!
Finkammad för kalas



Emma och Viggo är verkligen super kompisar nuförtiden. Det var ett tag som det var lite stökigt men det har dom lagt bakom sig och är verkligen BFF nu!!
Vackra Chicago från Tomas båt
Spela hockey med boll (det kanske kallas innebandy??) är superskoj!

Partyredo som vanligt!
Erin och Brian har fått smått och det är Viggo så glad över! Winston och Viggo fann varandra på en gång!
Borsta tänderna är väldigt kul, allra mest om det är mycket tandkräm på!
Detta ansikte gör Viggo varje gång han blir exalterad över något vare sig det är god mat, ambulanser, stora lastbilar, hundar osv osv osv

Vi var på bröllop ihelgen som var och det var så himla fint! Grattis till George och Cassie och tack till familjen Jordan som tog hand om Viggo!
Lego är skoj, observera katten som får bo i buren..väldigt viktig detalj för Viggo!
Galen unge!!!

Luke och Viggo har skoj!!