background

Thursday, January 13, 2011

Uppdatering :-)

Idag akte svarmor. Kommer bli lite tomt, men vi har sa mycket att sta i sa det kommer nog ga bra. Vi har fatt svar pa Kajsas rontgen och den var normal tack och lov. Dock maste vi operera Viggos halsmandlar och polyper for dom hindrar hans luftvagar. Den 26 Jan skall detta ske. Kanns sa himla trist, men det kommer ju bli bra i slutandan far man hoppas. Han kanske kommer borja sova battre da kan man ju hoppas. Kanns som denna operation kommer bli lite uppvarmning till Kajsas operation senare i var. I nasta vecka sticker vi och tittar pa hus i Ausrin. Jag ar super pepp minst sagt!!
Ha en bra dag! Kram fran chicago

Sunday, January 9, 2011

Sa mycket att skriva om sa jag vet inte vart jag skall borja...

Hmmm skall jag borja med det trakiga eller roliga forst?

Tar trakigheterna forst. Vi kom ju hem ifran Sverige i Onsdags och i Torsdags skulle jag hem till Ragne och se Henry for forsta gangen sa jag lag oss lite tidigare an vanligt till att sova middag sa vi skulle komma ivag.
Vaknade vid tva att Viggo skrek som bara den sa jag packade ihop barnen och akte till Ragne. Vi stannde dar i nagra timmar och at middag hela familjen. Kom hem vid sju och forstod pa en gang nar jag kom in i lagenheten att nagot var fel for det lag saker overallt. Tog Kajsa och sa at Dustin att ta Viggo och ga ur lagenheten (vi visste ju inte om dom var kvar eller inte). Ringde polisen som gick in i lagenheten med dragna vapen i varsta polisfilmen stuket.
Tjuvarna var tack och lov borta, men sa var aven alla mina smycken, silverbestick, kameror, pengar, datorer m.m.
Hela lagenheten var uppochnervand och forensics har spritt fingeravtrycks damm i hela lyan sa det ar bara en enda rora.

Varan granne har nog hort nar dom gick in och det var vid tre vilket vanligtvis ar den tid vi ligger och sover sa jag hoppas verkligen att tjuvarna hade koll pa att jag lamnade hemmet (vilket iof ar lite scary) och inte bara chansade for jag kanner att vi hade en jakla tur att vi inte lag dar och sov for hur hade det gatt da kan man undra? Jag tycker saklart detta ar super jobbigt och jag kanner mig som mamma bear och ar helt vild just nu. Linda svarmor ar har nu och haller mig sallskap nar Dustin reser med jobbet, men sen maste jag nag komma pa nagot for jag kan bara inte vara kvar i lyan. Inge kul inge kul.

I Fredags sa var jag pa barnens rutinerkoller och da var det inte heller kul. Viggo har stora polyper i nasan och maste kanske opereras (har tid pa childrens memorial imorgon). Vi har ju tyckt att det ar sa konstigt att han dregglar sa mycket sa nu har vi nog forklaringen. Stackars liten kan inte andas genom nasan. Kajsa har nan topp (peak) uppe pa skallen sa hon skall in pa rontgen imorgon och se att det inte ar nat farligt. Det ar inte ljuva tider i Familjen Marchant om man sager sa...suck och blaaaa

Jaja nu till det roliga. Jag kan nog smygannonsera att vi skall ha barn igen....haha skoja bara. Vi skall flytta till Austin, TX den 1 mars. Allt ar inte helt hundra hundra men typ 99.9 % klart. Vi maste bara hitta boende. Jag ar super pepp. Jag alskar Chicago, men inte nar man har barn. Chicago ar med mina erfarenheter en jakla skit stad nar man har barn. Kanske om man ar super miljonar sa kanske det funkar men inte om man ar en medelinkomsttagare som vi ar.
Jag kommer saklart sakna mina vanner har som bara den men forhoppningsvis sa hittar jag nya.

Det kanns valdigt bra att folja Maria, Jonna, Ida, Paula, Johanna, Martin, Malin, Sara, Sofie, Frida, Emma, Caroline, Susanne, Annica, Anna VE, Elisa, Elin, Sandra, Alex, Jonas, Mia, Clara, Anna S, Anna B, och alla andra jag har glomt i sparen och flytta harifran. Antligen min tur :-)

Jaja det kommer lite kort fran Sverige snart. Vi har ju tyvarr inte sa manga eftersom vi saknar vara kameror, men tog lite kort med vara telefoner.

P.S Jag hade det helt underbart i Sverige om det ar nagon som undrar (resan kom lite i skymundan nu om man sager sa...) :-)