background

Friday, November 4, 2011

Låååånnnnggg vecka

Trodde att detta var veckan som aldrig skulle ta slut. Båda barnen har varit sjuka och Dustin har varit bortrest. Omg hur klarar sig ensamstående föräldrar sig? Dom måste bo nära familj eller ha barn med 10 års mellanrum. Sitter i soffan och typ stirrar i väggen och undrar om jag har traumatiserat mina barn för all framtid eller kommer dom komma över denna vecka? Nä nu går jag och sover och raderar denna vecka ur allas minnen. Dock måste jag säga att barnen har varit så bra under dessa dagar så jag får nog ta på mig den mesta av skulden!

Sunday, October 30, 2011

Sova

Jag är så trött och Viggo sover redan väldigt sött!

Lite av varje

Kajsa och Stella är världens polare och dom kramar och myser hela tiden! Supergulligt! Det är ganska trång i badkaret hemma hos Marchants just nu!



Skoj och Halloween

Tiden går så himla fort och barnen blir större och större! Kajsa är helt galen i skor och har ett humör som inte heter duga. OMG hon kommer ta över hela våran familj! Hon är så himla glad liten prick så länge hon får som hon vill :-) Barnen leker mer och mer ihop och jag börjar känna att det var nog värt att skaffa två st nära i ålder :-)








San Antonio

Vi var i San Antonio i forra helgen och det var superkul! Vi gick pa zoo, sea world och var ute och at god mat! Gillar SA väldigt mycket!