background

Wednesday, October 10, 2012

Piano

Igår hade Kajsa konsert för sina pet shops.

Orättvist

Klaga lite.... Jag är sjuk, Kajsa har öroninflammation och magsjuka och Dustin är bortrest. Jag vill bara sova.... Kajsa vill hoppa upp och ner i sängen mellan kräkattackerna. Varför har jag inte barn som vill mysa och sova när dom är sjuka? Så himla orättvist! Tror ni Kajsa klarar sig själv tills Viggo skall bli hämtat och jag tar öronproppar och sover en stund. Blääää för att bo långt borta från avlastning och bläää för man som reser. Nu hör jag hur Kajsa ritar på nåt hon inte får det är väl bara att släpa mig ur sängen.

Tuesday, October 9, 2012

Måla

Åhhhh innan Kajsa så gjorde aldrig Viggo några hyss. Nu hejar dom på varandra i alla satyg! Köpte lite nya pennor idag och sa att man fick bara rita på papper (som jag säger varje gång det är dax att måla) men som vanligt var allt utom pappret målat. Vad gör man? Slänger bort pennorna kanske? Låser in barnen i garderoben? Ja tips önskas för dessa kreativa varelser. Nu hör jag hur dom fnissar i gästrummet så det bådar inte gott... Dax att sluta.

Sunday, October 7, 2012

Skåp

Jag hittade ett gammalt smycke skåp på en second hand butik och tänkte att denna kan jag nog fixa till lite. Mycket kladd med färg senare så vart det så här. Inte perfekt men man försöker ju. Vill hitta handtag till dom små lådorna.
Nu när jag tittar så kanske skåpet var bättre innan.... Haha!!

Kajsa

Kajsa är våran lilla busunge! Häromdagen så gick hon på pottan för första gången och sova middag hemma är inte att tänka på. Idag dock så skulle hon lägga dockan och Kajsa tyckte tydligen att det var jobbigt för jag hittade henne sovandes bredvid dockan.

Howdy Howdy...

Jag är ju typ född att bo här i TX. I helgen var vi på en chili cook off. Så himla mycket cowboy över det hela. Jag har nog egentligen inget gemensamt med dessa människor (politik, kyrka osv osv) men alla är så himla trevliga, givmilda och hjälpsamma så jag tänker som att det är bra att få umgås lite med människor som man kanske annars inte skulle ge en chans. Vi hade ivarjefall jätte trevligt med chili, öl, country musik och stora pick up trucks.... Redneck all in!!

Smycken

Jag är inne i nån handarbets period och gör allt från lampskärmar till smycken. Gjorde detta halsband till Laura häromdagen. Jag vart rätt nöjd för att vara första försöket. Jag har börjat i en craft group här i området. Det är jättekul även om det kanske är lite stepford wifes varning på det hela gruppen :-)