background

Saturday, May 7, 2011

Rosett

Mina kommentarer till korten försvann. Vill bara säga att jag inte hade sattit på henne rosetten utan det var sköterskorna på uppvak som gjort det:-) var lite gulligt ändå! Dom har kallat Kajsa him hela tiden här nere så rosetten kanske var för att dom skulle komma ihåg att hon är en tjej :-)

Skickat från min iPhone

Friday, May 6, 2011

Super trooper!

Nu är det gjort! Efter 6 timmar i operations rummet så kom doktorn ut och sa att det hade gått bra. Då cystan inte såg ut som väntat så är den skickad på analys men tror att det kommer komma tillbaka normalt. Vi får veta om en vecka. Lilla skrutt ligger nu i mina armar med typ 3000 tuber, slangar och allt möjligt fast spänt på henne. Det kommer bli en lång natt!
Vi kommer bli kvar här på obestämd tid. Så länge hon läcker från lungan åker vi ingenstanns.

Thursday, May 5, 2011

Installerade

Vi vart ju snikna på ett rum på rm house igår men idag fick vi ett rum! Helt fantastiskt vilken organisation det är! Har träffat barn som har varit här väldigt länge och jag är helt övertygad att rm house har gjort det väldigt mycket lättare för dem! Är så tacksam över att vi inte behöver vara här så länge! Kommer tänka på detta varje gång jag äter en big Mac vilket jag iof inte gör så ofta!

Toa nap!

Det är ju en första gång för allt och just nu ligger Kajsa och sover på en stol inne på en toalett på sjukhuset! Hon verkar sova gott av ljudet av folk som går på toan. Folk tittar lite konstigt på oss men hon var så trött efter ct Scan så hon somnade när jag ammade inne på toan och jag har ingen vagn med mig :-)

Pimp my ride

We are at a park in Houston and it has about a billion toy cars and
trucks to play with. This one is by far the coolest one I have seen.

Tuesday, May 3, 2011

Here we go again!

Imorgon drar vi till Houston och Kajsa skall opereras på Fredag. Det blir CT scan på Torsdag så vi värmer upp lite med det.
Hoppas allt klaffar nu för jag klarar nog inte ett till bakslag. Kirurgen skall tydligen vara en av USA's bästa på Kajsas område så man får ju hålla tummarna. Ghaaa vad skönt att få det gjort!