background

Thursday, September 30, 2010

Köpa lägenhet?

Ni kanske är sugna på att köpa en lägenhet?
http://www.rubloff.com/property/chicago/07645335.cfm?searchId=e6e99d62-e8fe-4352-b90b-ae913cd4b1cd&page=1&pageSize=20&sortType=1


Vi får se vad som händer och om någon köper lyan. Viggo sov i sin säng i natt och det var ju glädje för hela familjen. Han verkade dock lite sjuk igen när han vaknade och är han det så kommer jag nog skjuta mig själv i huvudet!
Det går så himla mycket bättre när han mår bra och det det är verkligen en super skillnad! Är det inte nån som vill komma och hälsa på mig snart :-)

Tuesday, September 28, 2010

Dagen som var!

Idag har det varit en mycket bättre dag. Gick upp ganska sent kl 6 och vid 9 då insåg jag att jag hade städat hela huset, bakat bröd, bakat kakor, gjort couscous sallad, duschat och lekt. Vad hände med ens liv? Sen kom tjejerna över på lunch. På eftermiddagen så tog jag en Powerwalk till gap för att byta lite grejor. Barnen har varit så himla glada idag så då känner jag mig som super woman igen som inte behöver ringa hit sin mamma vilket jag ville häromdagen.

Monday, September 27, 2010

Veckan som var......






Vi vill Vi

helst glömma veckan som var och hoppas att denna blir bättre. Båda barnen var sjuka och Viggo sov sämre än någonsin. Jag fick böter för att jag körde när jag pratade i telefon och vi mer eller mindre tog livet av grannens hund som vi passade. Viggo har testat alla gränser och vi har bestämt att vi inte kommer gå ut och äta på väldigt länge då vi fick lämna en restaurang i Lördags för att han var en sådan lite devil :-) Vilken vecka...blääää
Vi var på Kajsas en månads check up och hon vägde 5 kg och var 57 cm lång. En stor tjej alltså men det var ju inte nåt nytt.