background

Saturday, September 11, 2010

Dinner


We are having our first dinner out! So far so good, but we are just on the drinks so far!


Wednesday, September 8, 2010

Kajsa

Vårt liv är numera minst sagt hysteriskt med två barn, skola och planer om framtiden. När vi vanligtvis bloggar så är det i sängen från våra iphones, men nu sitter jag i soffan och har en stund över.
Tänkte jag skulle skriva lite om vad som händer och sker med Kajsas lunga. Vi var på Childrens memorial i förra veckan och träffade våran kirurg Dr Madonna (jag vet, helt tokigt namn). Dom gjorde ett hjärtultraljud när vi fortfarande var på sjukhuset och det visade att klammrarna (heter det så på svenska?) inte stänger sig helt, men det kan vara normalt när dom är nyfödda så vi får vänta och se med det, men när Dr Madonna lyssnade på henned hjärta så tyckte hon att det lät bra. Vi gjorde en röntgen av hennes lunga i förra veckan och då kunde dom inte se cystan, vilket tydligen är vanligt (fattar inte varför dom gör röntgen när dom ändå inte verkar se något på dem). Dom såg ju dock cystan på ultraljudet dom gjorde när hon var nyfödd så den är ju där fortfarande. Nu kommer vi gå tillbaka med jämna mellanrum och så kommer det komma hem en sköterska till oss lite då och då och ha koll på henne tills hon är 6 månader då dom gör en ct scan och sedan bestämmer Dr Madonna när operationen skall ske (någonstanns mellan 6-9 månader).
Visst fick vi upp hoppet lite när dom inte såg cystan men sedan så slog Dr Madonna det hoppet i spillror ganska fort. Vi är såklart jätte glada att Kajsa inte behövdes opereras på en gång, fast bäst är det om hon aldrig skulle behöva det.
Så nu får vi bara vänta och vänta och hålla koll på hennes andning i några månader innan något större kommer att ske.
Stackars lilla Kajsa som får gå igenom alla konsiga tester, hon är verkligen en champ som våran barnläkare säger :-)

Sunday, September 5, 2010

Today's activities

Playing in the park with family Berg and practice tummy time. Tomorrow
we are hoping to go to the beach before it closes for the season.