background

Saturday, May 5, 2012

Translation

Översättningen är Daddys is out with Viggo. Hon startar även med att säga att hon vill till Alex i Abu Dhabi men det är ren gissning från min sida ;-)

Kompott





Här kommer lite bilder från lite här och var :-)


Tuesday, May 1, 2012

Ponnyridning

Ivarjefall nån har ärvt mammas intresse! Visst är det lite crazy att man inte har hjälm i detta land på ridningarna?

Familjen

 
Helgen var full av aktiviteter och det kändes som man var helt slut när Måndagen kom igen.  Vi var på valborgs firande hos Nina och Chris och det var superkul, vi var på Brunch med Tina och Micke, vi hade middag här med Laura och Shane, vi var på middag med Laura och Shnae, vi var på indiskfestival i Hindu Templet som ligger vid oss. Ja man kan säga att det var fullt upp.

Annars så gpr livet på som vanligt och Dustin är borta konstant känns det som så jag jobbar på här hemma själv. Viggo har ju tyvärr börjat hosta igen och det visade sig att hans bihåler är inflammerade så nu är det pencillin igen. Jag blir typ bara gråtfärdig på tanken att vi kanske måste börja om igen med allt. Skall tillbaka till Dr Sebstian när pencillin kuren är över och se vad vi skall göra. Varför kan vi inte bara hitta en lösning så stackarns slipper att vara sjuk. Han har gått ner 3 lb och är så smal stackarn fast att han äter väldigt mycket. Jaja nu skall jag sluta oja mig. 

Igår så hände en ganska rolig sak. Viggo vägrar ju fortfarande att göra nr 2 på toan och vi har sagt att om han gör det på toan så kan han få åka till Toy's r us och köpa vad han vill. Igår så kommer han och hämtar mig och säger glatt att jag måste komma. Jag hittar en stor nr 2 på mattan inne i våran garderob och jag ser att det är Kajsa som har tagit av sig blöjan och lämnat spår efter sig och Viggo säger helt överlyckligt ¨titta mamma, now Kajsa gets to go to toy's r us¨. Han har inte riktigt fattat galoppen!!!

Nä nu vill barnen ha frukost! Idag öppnar poolen så idag blir det poolparty :-)

Hårresande!

Igår tog jag barnen till frisören och dom ser inte kloka ut! Tur att
det är 7 veckor kvar till Sverige så det hinner växa ut. Ingen verkar
kunna klippa Viggos hår. Stackars Kajsa var nu en väldigt kort lugg
men det är väl inne nu så hon ligger bara i tiden ;-)