background

Saturday, November 27, 2010

Helgen

Vi har fullt upp nu i dagarna. Mamma är här och det är ju såklart
super mysigt! Vi hade tg fest och det var jättekul! Kajsa har gymmat
hela helgen och kan nu vända sig från både mage och rygg. Hon kommer
nog bli gymnast tror jag. Idag var vi på födelsedagskalas hos Linnea
som snart fyller tre.

Tuesday, November 23, 2010

Steg 1 färdigt!

Nu har vi kommit hem från sjukhuset. Det var en lååånnnggg dag men den fick under omständigheterna väldigt bra. Först när vi kom dit fick vi komma en sjuksköterska och en läkare som skulle vara mes under dagen och Kajsa var så glad och skrattade och var nöjde. Sen när det var dax att sätta dropp så kunde dom inte hitta en bra åder så då fick dom tillkalla något sorts expert team som kom och fixade det hela. Dom stack stackars Kajsa flera gånger om. Hon skulle få en tjock nål eftersom man skulle spruta in kontrast vätska i lungan på henne när dom gjorde Cat scannen.
Sen när nålen väl var fast så vart det en väldans lång väntan och stackars Kajsa hade nu inte ätit på 8 timmar, men hon var faktiskt en riktig trooper och var glad mest hela tiden. Sen när hon skulle sövas fick vi följa med in i rummet och fast att dom hade förberett oss på att det kan börja pipa i maskineriet när man söver dem så var det så himla läbbigt (jag har nog blivit lite messed up sen hennes hjärtljud försvann på förlossningen) så jag valde att gå ut ur rummet. Vad dom gjorde idag är ju värsta standard procedure, men jag tycker ändå att det är läskigt när andningen saktar ner osv och det börjar pipa. Allt gick ivarjefall bra och dom fick bilderna dom behövde och vi hoppas på att få svar innan vi åker till Sverige.
Jag hoppas så himla mycket att vi är den lilla lilla procent som inte behöver operera utan att cystan har försvunnit. Vet inte hur jag skall klara att ha Kajsa på sjukhus i flera dagar. Det var så himla hemskt där idag när man såg sjuka barn och gråtande föräldrar...fy sjutton! Jag önskar verkligen att inga barn på jorden skulle behöva vara sjuka eller skadade!!

Children's memorial hospital

I väntan på narkosläkaren. Kajsa är på super bra humör än så länge vilket är ett under!
Sen vill jag bara säga biggest Congrats to my dear friend Becca that delivered her twin boys this morning! Good work hon and I can't wait to see photos and hear details!

Utan nåt i magen

Kajsa får inte äta på fyra timmar innan hon skall sövas och Kajsa äter som bekant varannan timme annars blir det ett himla liv på henne. Så nu är kl 6.30 am och jag försöker få i henne käk sista gången innan vi sticker till sjukhuset, men barnet verkar tycka att hon är för trött för att äta vilket då aldrig har hänt. Kommer bli väldigt spännande att se hur denna dag kommer bli!!

Sunday, November 21, 2010

Mys

Playdate




Kajsa hade en liten playdate med Sofia igar. Vad stora Dom har blivit!

Kajsa

Det gick bra hos dr Madonna och vi bestämde att Kajsa skall göra hennes ct Scan på tisdag. Är såklart lite nervös för att hon skall sövas men det kommer nog gå bra. Hon mättes och vägdes oxå och hon är 6700 gr och 64 cm lång alltså som en penna typ. Lång och smal : -)


Skickat från min iPhone