background

Tuesday, October 9, 2012

Måla

Åhhhh innan Kajsa så gjorde aldrig Viggo några hyss. Nu hejar dom på varandra i alla satyg! Köpte lite nya pennor idag och sa att man fick bara rita på papper (som jag säger varje gång det är dax att måla) men som vanligt var allt utom pappret målat. Vad gör man? Slänger bort pennorna kanske? Låser in barnen i garderoben? Ja tips önskas för dessa kreativa varelser. Nu hör jag hur dom fnissar i gästrummet så det bådar inte gott... Dax att sluta.

2 comments:

  1. Känns igen det där.. Jag har slängt pennor i ren ilska, gömt pennor ett tag. Men nu börjar det ordna till sig, selma målar bara på papper nu. Ja, om man räknar bort den gången hon målade på min nymålade vita byrå med orange färg då... Och förra veckan då hon sminkade sig runt ögat med blå och grön tuschpenna. Annars går det fint. Lille Albert har en fin inspirationskälla i sin syster. :)

    ReplyDelete
  2. Haha, precis så är det. Edvin var ju en liten ängel till det att Greta föddes, och nu blir det lätt kaos när dom är tillsammans. Så fort vi har möjlighet att dela på dom går allt betydligt lättare, synd att den möjligheten inte finns oftare.

    ReplyDelete